Mir

Sedela je sama, pogled joj se pruzao daleko. Volela je samocu oblacnog popodneva u velikom belom salonu gde je mogla da upravlja svojim mislima. Usmerila bi ih ka svakom narednom udaru talasa o stene i njihovom odjeku u praznoj prostoriji. Vetar je menjao pravac, neustrasivo dodirivao njene bele obraze, mrsio crnu kosu i donosio joj svezi miris okeana. Sklopila je oci i u trenutku joj je isklizla knjiga iz ruke, pored bele kozne fotelje, jedinog komada namestaja u salonu. Trgnuo je odjek udara knjige o hladan mermer. Tmurni oblaci su dodirivali okean i stapali se sa talasima koji su dolazili iz daljine. Samo u velikoj oluji je pronalazila mir. U njoj je znala da postoje stvari i iznad nje, i volela je da ih pusta kroz velike prozore duz juzne strane kuce, volela je da ih pusta u svoj um.

“Gospodarice, vreme je” rekao je batler koji je upravo usao u salon.
Spustila je bosu nogu iz fotelje na pod trazeci sandalu. Batler je prisao, kleknuo i pomogao joj da obuje crne sandale visokih potpetica i platforme. Krenula je ka vratima, ostavljajuci odjeke potpetica za sobom. Sisla je niz stepenice i otvorila vrata.

Nakon nekog vremena oci su mu se navikle na mrak. Zidovi sobe bili su crni, sa crvenim plafonom sa kog su visila tri lanca. Krevet na kom je bio razapet bio je od metala, bez duseka. Lezao je go na hladnoj mrezi. Zglobovi, cvrsto stegnuti belim mornarskim kanapom, odavno su utrnuli. Tresao se od hladnoce i straha. Straha od sledeceg. U daljini je nacuo odjeke potpetica. Prvo je pomislio da mu se pricinjava, ali sada su postali jasniji i veoma blizu. Strah mu se sirio po stomaku, stigao je do grla i mislio je da ce da ga zadavi. Otvorila je vrata. Stajala je, a svetlost iza nje ga je zaslepela na trenutak. Video je obrise njenog izvajanog tela i muskost je pocela da ga odaje. Uocila je to i prisla mu. Samar koji je usledeo ga je pogodio kao grom. Na tren je izgubio svest i ujeo se za usnu. Nije verovao da tako divno bice moze ujedno da bude i tako snazno, ali se zarekao sam sebi da sve mora da podnese, samo da bi postao njeno vlasnistvo. Uhvatila se za lanac koji je visio i popela se na krevet. Stajala je iznad njega, velicanstvena i gorda. Posmatrala ga je podignutih obrva i na tren mu se ucinilo da mu se nasmesila. Imala je lice andjela. Stala je na njega. Impulsivno je izdahnuo i jako stegao stomak, mislio je da ce poptepice da mu probiju kroz kozu. Gazila je po njegovom golom telu, kao da je to nesto sto je radila celog zivota. Stvorena za to. Kada je sisla sa njega, stala je iznad njegove glave, uhvatila se za njegovu kosu i cucnula. Snazno mu je rukom otvorila usta i osetio je topao mlaz. Zagrcnuo se i nesvesno zatvorio usta. Opet je usledio samar. Znao je da gresi, izvinio bi se, ali ga je prijatelj, koji mu je rekao za nju, posavetovao da samo cuti jer je izvinjenja i gluposti mnogo nerviraju. Sisla je sa kreveta i odvezala mu ruke i noge. 
“Ustaj stoko!” uhvatila ga je za kosu i svukla sa kreveta. Tek tada je osetio koliko su mu udovi bili ukoceni. Ni sam ne zna koliko je vremena proveo lezeci. Vezala ga je kaisevima i sada je stajao razapet sa sipkom medju sakama, i jednom medju stopalima. Sve sto je radila, radila je u potpunosti posvecena. Uzivao je posmatrajuci je, koliko god je uspeo u polutami. 
“Hocu da brojis svaku batinu koju dobijes, od deset na unazad, jasno?” nije stigao da odgovori, a vec je usledila prva siba po golom dupetu.
“Deset” prva mu i nije delovala tako strasno
“Devet” pogodila je tacno po liniji koju je prethodno napravila.
“Osam” vise nije mogao da razmislja
“Sedam” osecao je samo bol koji mu trese celo telo
“Sest” a sare po dupetu koje je pravila su ga uzasno pekle
“Pet” nije verovao da obicna siba moze tako da pece
“Cetiri” plakao je
“Tri” vise nije mogao da izdrzi i pozeleo je da je moli za milost
“Dva” ali se nije usudio
“Jedan” jer je zeleo da joj pripada. 
Kada je mislio da su muke zavrsene, one su u stvari tek pocele.
“Nula” nula je po njemu znacilo da zaista nema vise
“Minus jedan” pomislio je da kaze jedan, ali se setio da mora da ide u nazad. Zubi su mu trnuli od bola i placa. A jos od detinjstva nije tako plakao. Jecao je i tresao se od bola i zara. Odlozila je prut, i ostavila ga opet samog. U mraku.

Vratila se u svoju udobnu fotelju. Pocelo je da se smrkava i mogla je da vidi poneki talas i penu koju pravi. Udahnula je duboko. Miris joda i okeana joj je tako godio. Osecala je mir.

“Gospodarice, vecera je postavljena” bio je to njen divni batler. Doneo joj je ogrtac jer je postajalo hladnije. Setila se krocenja te zveri, osmehnula se, a onda je pomislila sta li to lepo ima za veceru. Bila je zaista srecna.


Fina prica

Ovo sam isto davno pisala, i tad sam shvatila da svaki moj text mora da podje putem BDSM-a.

_______________________________________________

..prichaj mi prichu..Rekao je. Zelela sam da mu pricham, ali ni jedna jedina misao mi nije nailazila. Moje telo tada se vec uveliko odvojilo od uma, zavladalo i prepustilo uzivanjima, uzivanjima u njegovim dodirima.
Nijedan dodir usana nije tako nezan i mekan kao njegov..kao svaki njegov. Osvajao je moj vrat sharajuci tim charobnim usnama i jezikom, a ja sam padala sve dublje u zanos, padala i vracala se na trenutke u njegov zagrljaj. Drzao me je jednom rukom, a drugom je jako stiskao moju levu dojku, kao da je zeleo da je sabije, a zatim bi je naglo pustio i gledao kako se ogromna masa vraca u svoju velichinu i oblik. To ga je izludjivalo, a moje medjunozje je postajalo sve vlaznije, iako je tampon bio duboko u meni. Konchic koji je virio je bio skroz natopljen sokovima vagine. Zelela sam ga. Povlacheci rukom kozu od korena do vrha i nazad, zamishljala sam da je vrela vagina na mestu moje ruke i uzivala u svakom njegovom pulsu, koji bi mu dodao na chvrstini. Stiskala sam shaku, a u isto vreme i vaginu, zeleci ga..duboko u sebi.

U nashoj sobi je obitavao josh neko, ko se posebno radovao tim danima. Znao je da sam tad posebno napaljena, isto tako da moj dragi ne voli krv, pa se zajedno izivljavamo na svom sexualnom ljubimcu.
Kada vishe nisam mogla da izdrzim, stisla sam dugme. Zachuo se dobro poznat zvuk otkljuchavanja brave velikog kaveza u uglu sobe. Pseto je chetvoronoshke dotchalo do nasheg kreveta, jer je znalo shta mu sleduje. Imalo je osmeh odushevljenja na licu. Dragi me je povukao ka ivici kreveta, jer psetu nismo dozvoljavali da se penje na nash krevet.
- Lizi je!, naredio mu je.
- Da Gospodaru, usledilo je halapljivo lizanje mojih nabubrelih usmina, i naraslog klitorisa. Coktalo je i srkalo sve sokove, kao da ih dobija prvi put.
- A sad dodji meni da lizesh!, seo je do mene na ivicu kreveta.
Preshlo je u njegovo medjunozje i ne bash sa nekim odushevljenjem uzelo ustima penis mog dragog.
- Jache!, naredio mu je.
stiskao ga je ustima, sisao, i sve brze i brze gutao.
Podigla sam se.
- Ne secam se da sam ti dopustila da prestanesh da me lizesh!, rekoh, uhvatih ga za kosu, nabrekao kurac mu je ispao iz usta, i usledio je shamar. Bio je zbunjen. Dragi je napravio lice pobune, ali sam stavila do znanja ko je Gazda u kuci. Drzala sam ga za kosu i dovela na pravo mesto. Napravio je par koraka na kolenima, obishao butinu mog dragog, moju, i opet se nashao medju mojim nogama. U ustima je imao izmeshane sokove i mirise, napaljenog kurca, i mokre pichke. Bio mu je to dobro poznat miris. Miris sexa koji je znao da sledi.Dragi je nervozno ustao i otishao do kupatila.
"- Zasto li uvek mora sve po njenom, njena uvak mora da bude zadnja...grrr.."
Kada se vratio, ja sam vec sedela na tabureu, rashirenih nogu, sa psetovom glavom medju njima. Vukla sam ga za kosu i pokushavala da nabijem shto vishe u sebe. Nos je ceo bio u meni, usmine rashirene i prilepljene po obrazima su stvarale vakuum pri svakom mom radu kukovima. Disao je na usta, a jezikom pokushavao da dosegne do chmara. Dela koji je obozavao. Kurac mu je bio napet, toliko da ga je pocheo boleti, ali je znao da ni u ludilu ne sme da ga dodirne. Josh par puta sam se nabila na njegovo lice, trljajuci klitoris pri svakom pokretu o njegovo chelo, i ubrzo su pochele kontrakcije orgazma. Vrela pichka mu se stiskala preko lica, usisavajuci ga, a u isto vreme i zapljuskujuci ga novim sokovima. Povukla sam se nize, sa nosa ka ustima, da bi dobio svaku kap. Pritisla sam klitoris o njegov nos, i struja mi je projurila celim telom. Grchevito sam se zatresla josh koji put i dobio je dva kratka mlaza urina koja nisam uspela da zadrzim pri trzajima. Njegovoj sreci nije bilo kraja, a ja sam zabachene glave, vec uveliko bila negde daleko. Telo mi je ispustilo i poslednje atome snage, samo se shaka chvrsto drzala za njegovu kosu na temenu, da ne bih pala. Dragi nam je prishao, skupio mi noge, podigao rukama, i preneo na krevet. Chak me je i pokrio, jer zna da mi treba malo vremena. Okrenuo se ka psetu, i kvarno osmehnuo. Prvo je mislio da dobije malo pushenja, ali ne, vec je oshtrio kurac i dohvatio kanap. Postavio ga je da klechi sa tabureom ispred sebe, rashirenih kolena i vezao mu chlanke. Zatim ga je gurnuo ka tabureu, ukrstio mu ruke, vezao ih i prichvrstio za chlanke. Rupa strasti se otvorila, sipao je hladnu kremu u nju. Pseto je malo pridiglo dupe, koliko mu je to kanap dozvolio, da bi shto vishe kreme stalo pravo u nju. Gurnuo je prvo polako glavic, jer je tako navikao samnom, a onda je osetio da to nije moja pichka, koju je jedino vishe voleo od ovoga, i jako ga nabio do kraja. Nije ubrzavao ritam, vec od pochetka krenuo da ga taslachi, nije shtedeo njegovo dupe ni malo. Pseto je na to naviklo, i odmah opustilo chmar, koliko je god mogao.
Otvorila sam ochi. Snaga mi se polako vracala, i u prigushenom svetlu sam videla kako dragi vuche tabure i pseto suzbijeno na njemu ka svom usplahirenom kurcu. Stenjanje se polako pretvorilo u jaukanje, bol smeshao sa napaljenoshcu. Nabijao mu je kurac koliko je god moglo da stane, da bi ga potom skoro celog izlachio iz njegovog creva. Onda je zeleo josh dublje, tako da ga je vadio jako malo i trpao ga na sitno, ali veoma brzo, do kraja. Dohvatila sam strap iz druge fioke, i stavljala na sebe, htela sam i ja da se pridruzim. Klitoris mi je zabrideo, pri prvom nabijanju strapa u psetova usta. Iscrpljen, drzao je zatvorene ochi i uzivao u pripadanju Gospodaru i Gospodarici.
- Hocu da ga sisash u istom ritmu u kom dobijash kurac u chmar, jel ti jasno?!
- Da, Gospodarice, jedva je promumlao punih usta. Nagla sam se nad pseto koje nije ispushtalo gumeni kurac iz usta, i nezno poljubila svoju ljubav. Polako, moje ruke, koje su do tada drzale pseto za kosu i ushi, su preshle na vrat mog dragog. Zagrlio me je, i ljubio sve jache. Jezici su nam se preplitali, dok sam mu brisala grashke znoja sa chela. Uhvatila sam mu zubima donju usnu, i onda me je naglo odgurnuo, prishao napred, izvukao strap iz usta pseta nastavio da ga tuca u usta, istom silinom. Ja sam preshla pozadi, rupa je zjapila, velika i prazna, iz nje se slivala istopljena krema, preko jaja, niz pomodreo kurac. Uzela sam gumenu hirurshku rukavicu, navukla je na desnu ruku i veoma lako zapushila tu rupetinu strapom. Bila sam manje ritmichna od mog dragog, ali sam se trudila da se strap ne vidi, samo moj stomak, priljubljen uz rupu..punu..Uhvatila sam ga desnom rukom za jaja i kurac istovremeno i pochela da muzem ka dole. Nije puno treblo da iscedim svaku kap sperme iz njega. U isto vreme je dragi, imao na licu onu zgrchenu facu, i pulsirao duboko u grlu pseta i punio ga. Dok smo se uredili u kupatilu, pseto je jezikom pochistilo svaku kap svoje josh uvek tople sperme sa poda, zatim smo mu dali dva minuta da se uredi, i zatvorili ga nazad u kavez. Drkao ga je do kasno u noc, dok su njegov Gospodar i Gospodarica izmoreni spavali jakim snom. Znao je da ce tragovi biti vidljivi, koliko god se trudio da ih ukloni, i da ce mu ujutru slediti kazna zbog toga, ali to je bilo tada jache od njega. U zoru, dragi i ja smo shvatili da je tampon suv, i najneznije smo vodili ljubav, dok nas je nashe verno pseto posmatralo sa svog mesta, ne trepcuci, ne bi li uhvatio svaki nash momenat, svaki pogled, pokret, dah..
 


Orgazam moje zene

Ovu pricu sam pisala davno, iz perspektive muza, (da ne bude zabune, nisam udata :))

__________________________________________________

Orgazam moje zene

Moja zena je za mene najbolja riba na svetu. Niska punija crnka sa ogromnim sisetinama i najperverznijim pogledom, ma ne samo pogledom. Na njoj je sve perverzno, a ona tako slatka, fina i umiljata. A znam da se ispod tog andjeoskog lica kriju perverzije i iskustva kakvim nikad necu ni blizu biti. Rekla mi je da voli devojke, da joj nisu strane, da ima iskustva u bdsmu i ko zna cemu sve. Sve bih dao za nju. Tek smo se verili, ali jos uvek nesto fali.

Neke zene zaista tesko dozivljavaju orgazam, moja zena jos teze od njih. Znam da joj je sa jednim momkom to islo lako, ali uz pomoc njenih carobnih prstica. Sa mnom nista. Sve sam pokusavao. Vezbao sam izdrzljivost, menjali smo poze, lizao je satima, pa cak i sa njenim prstima uz moj trud, nikad je nisam video u zanosu orgazma. U pocetku sam mislio da je ne lozim dovoljno, a onda sam shvatio da je problem u necem drugom.

Jednog dana je otisla na posao i zaboravila mobilni telefon. Probudio me je dobro poznat zvuk sms-a njene Nokie. Nikada ranije nisam prilazio njenom telefonu, jer mi je to zabranjeno, kao i citanje njenih logova sa chata. Oboje smo imali odredjenu dozu slobode. Tada nisam mogao da odolim. Pisalo je puno ime decka iz Jagodine, sa kojim je moja zena imala jednonocnu avanturu pre mnogo godina. Pamti ga samo po ogromnom kurcu i slatkom prolaznom zadovoljstvu. Zasto li joj je pisao? Da li me vara sa njim? Prve misli koje su mi oslepele um na trenutak. A onda je nadjacalo to da se volimo najvise na svetu i da smo se zarekli na besprekorno poverenje i iskrenost, sta god bilo. Poruka je glasila: "Da li me se secas? Jel ovo jos uvek tvoj broj?" i kratak podsetnik onoga sto sam i sam znao. Laknulo mi je. Na brzinu sam otkucao da ide u picku materinu, a onda sam se predomislio i napisao da ona vise nije na tom broju, ali sam se opet predomislio. Pala mi je jedna luda ideja na pamet. Nikada u zivotu nisam nista ludo uradio jer sam se plasio da lude stvari ne uspevaju. Ovoga puta sam se plasio najvise. Sat vremena sam gledao u prazan ekran i razmisljao o mogucim posledicama. A onda sam to i ucinio, po mogucu cenu da je razbesnim, ili cak da me ostavi. Nastavio sam dopisivanje kao da je ona. Ispostavilo se da je lik juri skoro cetiri godine, a da ga ona kulira. A onda sam mu objasnio da zeli da se kresne sa njim, ali da to gleda treca osoba. Odmah je pristao. Napisao sam mu nasu adresu i rekao da dodje u 8 uvece. Taj dan sam se trudio da budem divan prema njoj, kao nikada pre. Sredio sam kucu dok nije dosla sa posla, bio na pijaci, cak i spremio rucak. Odmah je posumnjala da nesto nije u redu. Naravno, rekao sam joj da ocekujemo goste uvece. Uznemirilo je to sto sam tajnovit i tako divan, a ja sam se radovao tome sto cu ako plan uspe videti moju dragu kako stenje od potresa orgazma i plasio se toga da ce me pre ili posle toga ostaviti. Spremio sam spagete za veceru, onako kako ih ona voli, i postavio sto za troje. Dopunio sam i bar sa pivom, vino smo vec imali i kupio jos jednu flasu Martinija za nju. U par minuta do osam, zazvonilo je zvono. Srce mi je tuklo ko ludo. Otvorio sam vrata i seo gosta za sto. Bio je plav, a ona ne voli plave. To me je na tren obradovalo, a onda sam zapazio napumpane misice. Kada je izasla iz kupatila, video sam da ga nije prepoznala, a njemu su se oci zacaklile u trenutku. Kada je shvatila koga imamo na veceri, odmah me je pozvala u sobu. Pocela je prepirka i na tren sam bio uveren da nema nista od toga. Odmah je shvatila o cemu se radi. Rekao sam joj koliko zelim da je usrecim i koliko je volim, ali je bila bas odricna. Pristala je da veceramo i onda da ga ispratimo. Tokom vecere sam uzivao u tome sto se ispostavilo da sam pametniji od njega, obrazovaniji, nacitaniji, a znam koliko to njoj znaci. A onda se pomalo popilo i presli smo u salon. Uz smeh i muziku, sapnula mi je na uvo da i ako me prevari veceras sa njim, sutra ce me ostaviti jer nece sebi oprostiti. Na sta sam ja dodao da to nije prevara nego poklon zeni i moja zelja, i da niko nikog nece ostaviti. On je vec skidao ocima a u meni je na trenutak rasla ljubomora i to da je ona samo moja. Otisao sam da se umijem i malo izbistrim um. Kad sam se vratio, prizor me umalo nije oborio. Klecao je ispred nje a njena bosa stopala su bila na njegovom licu, i oba palca u ustima. Sisao ih je ponizno, a ona se zadovoljno smejala. Znao sam da voli foot fetish, ali meni je to ok jedino ako ih je pre toga oprala i da nije gazila. Pokusavala je sa mnom, dok joj to nisam objasnio. Posle mi nije dala, ni kad sam sam hteo. Njegov jezik je bio svuda po njenim stopalima, a onda mu je naredila da joj obuje papuce i da i njih lize. Prevrnuo mi se stomak, a kurac samo sto mi nije eksplodirao. Ucinio je to bez pogovora. Pogledao ju je u oci, a ona mu je odvalila takvu samarcinu da je i mene zabolelo.
"Sta me gledas stoko? Gledaj u svoj posao, jel ti jasno?"
"Da Gospodarice, jasno mi je" - odgovorio je.
Uhvatila ga je za kosu i privukla svojoj pici. Drugi muskarac, lizao je picku moje zene, na moju ideju, a ja sam to gledao..i drkao ga. Pogledala me je.
"Dodji dragi, sedi pored mene i reci mi sta da radim sa ovim psetom" - Kao da je i meni suptilno naredila.
U meni je bio izmesan strah, napaljenost, mucnina i ljubav prema njoj. Prisao sam i seo do nje, kako mi je rekla. Zeleo sam da je tip kresne i nestane. Ljubio sam je...ljubio sam joj gornju usnu, grickao donju, jezici su nam se preplitali..onda sam se spustio duz ivice brade ka neznoj kozi njenog vrata. Obozavam njen miris parfema, izmesan sa mirisom sokova njene vlazne picke. A sada je bila bas vlazna. Bacio sam pogled, lizao ju je, najbolje sto je umeo. Drzala ga je za kosu i vukla ka sebi, kao da zeli da ga nabije u sebe. Onda ga je primakla svom licu i usrao sam se da ga ne poljubi. Na moje zaprepascenje, naredila mu je da zine, i pljunula mu u usta. Sve sto je radila znala je da radi. Radila je to kao da je to tako svakidasnje. Ja sam bio u cudu, a lik je bio prestravljen, sudeci po njegovom licu. Shljaaasss.. lupila mu je jos jednu samarcinu jer je blenuo u nju i naterala ga da se vrati na svoj posao koji je radio do tada. Nasmesila mi se i rekla mi da mu naredim sta god zelim. Bio sam ko ukopan. Ni jedna jedina rec mi nije izlazila iz usta. Rekao sam da zelim da je tuca, a ona je bila uporna. "Naredi mu!Hocu da mu naredis tacno kako to da radi!" - Progutao sam knedlu i ucinio to. Odraslom coveku sam naredio da mi tuca zenu, dok je on lizao njenu picku. Svidela mi se igra. Tad sam shvatio. Ali nazalost u takvoj ulozi, koja moju macu ne bi bas zanimala, niti usrecila. Naredio sam mu da se skine. Kurac je pri prigusenoj svetlosti lampe tako strcao, da se odmah videlo da je ogroman. Zadrzao sam na trenutak pogled, uhvatila je taj pogled.
"Svidja ti se alatka dragi? Svidja ti se veliki zivi dildo koji sluzi da usreci picku tvoje zene?"
Zna da sam megaloman. Da sve volim ekstra veliko. Zavideo sam mu, ali sam bio srecan zbog toga kako je nametnula pravila igre. Skinuo sam joj bluzu i ljubio njene ogromne sisetine. Davio sam se u njima, u njihovoj toploti, u kozi tako neznoj kao na ni jednom drugom delu njenog tela, u mirisu parfema, njenog znoja i picke. Iskocile su joj bradavice i igrao sam se sa njima. A onda se nesto desilo. Izgleda da ga je sutnula po jajima, sudeci po nacinu kako se presavio.
"Droljo jedna, kako si se usudio da drkas? Ko ti je dao dozvolu?!"
"Oprostite Gospodarice, izvinite, nece se ponoviti!"
"Ja ne izvinjavam. Kako ti se svidja kazna? To je ono sto tebi treba da bi te naucilo pameti!"
"Da, Gospodarice!" - Brojao je zvezde. Bila mi je previse surova. A i bilo bi mi odvratno da neko drka na to kako se igram sa njenim sisama. Legla je na ledja, a glavu stavila u moje krilo i pogledala me. Znao sam sta treba. Naredio sam mu da udje u nju, ali jako polako, nikako do kraja da je ne bi bolelo i da bude veoma nezan. Zavristala je, a gurnuo joj je tek glavic. Stao je. Shvatio sam da joj je dobro i dao mu dozvolu da nastavi. Drzao sam jednom rukom njeno lice, a drugom sam se igrao sa sisom koja se njihala u ritmu ogromne kurcine u njoj. Uzeo sam joj ruku i spustio je u njeno medjunozje. Grcila je facu i glasno stenjala. Ubrzavali su ritam a ona je sve vise zadrzavala dah. Izmakla mi se iz sake i okrenula lice na drugu stranu. Zatim je zabacila glavu preko moje butine, faca joj je bila napeta a prstima je sve brze i brze trljala klitoris. Onda je glasno izdahnula vazduh koji je neko vreme zadrzavala u sebi, osetio sam miris Martinija i krik uz prvi trzaj njenog vrelog tela. Izgledala je predivno, kao boginja. Sa zabacenom glavom, crnom kovrdzavom kosom rasutom po mom krilu, poluotvorenim usnama, napupelim od napetosti, prvim kapima znoja, poluotvorenim ocima andjela koje vise nisu gledale u mene. One su gledale sada negde drugde, u neku drugu dimenziju. Za nju nisam postojao ni ja, ni taj stranac koji je tuca, samo trzaji, jaki. Bio sam presrecan, a bio bi jos srecniji da je to dozivela na mom kurcu. On nije svrsio. Odgurnula ga je, a ja sam mu rekao da se obuce. Lezala je tako jos nekih dvadesetak minuta, u svom svetu. Ispratio sam ga, a ona je i dalje lezala bozanstvena u svoj svojoj lepoti. Obozavam je.

 


Ja, ROB

Ovo je poslednja prica koju sam napisala. Pisana je iz perspektive roba, jer volim pesnicku slobodu, a opis iz ugla roba mi je privlacniji. Inspiraciju mi je dao rob kog sam skoro upoznala.

_____________________________________________________ 

Cekao sam je. Ni sam ne znam koliko, kad je nema, meni deluje kao vecnost. Noge su vec odavno utrnule, od klecanja pored vrata, u mraku, i cekanja. I svaki sum sa hodnika, cinio bi da dozivim napad panike i treme. Tak, tak, tak, tak...jedva cujno iz daljine. Zatim vrata na hodniku, i vec dobro poznate potpetice. Sve glasnije i sve blize. Srce je pocelo da mi se podize, sada je vec bilo u grlu, i krenulo je da me gusi. Udaralo je sve jace, i pokusao sam da gutam, ne bi li ga vratio na svoje mesto. Znao sam da je ona. Mogao sam da je osetim. Ispred vrata, u krem cipelicama i mantilicu kog sam tog jutra peglao. Okrenula je kljuc u bravi, i u trenu me oblio hladan znoj. Kada ih je otvorila, bljesnula je svetlost sa hodnika ispred koje je stajala ona, moja Gospodarica. Zastala je tako na tren, a ja sam gledao cestice svetlosti kako se poigravaju duz linije noge i svetlucaju na svilenim carapama. Da imam rep, mahao bih njime. Pognuo sam glavu i liznuo par kapi kise sa njene lakovane cipelice. Pomazila me je po glavi, i bio sam presrecan, jer sam osetio da je dosla zadovoljna. Svukla je mantilic sa ramena, i pustila ga da blago sklizne na mene.
„Hodi kuco, imam poklon za tebe” - nasmesila se.
Graciozno je krenula ka kupatilu, sa povodcem u ruci. Na brzinu sam okacio mantil na civiluk, i vec me je cimnula za povodac. Iz navike sam se docekao na sake, i na kolenima pozurio za njom.
Pomogao sam joj da skine haljinu i neobican miris je poceo da se siri i ispunjava kupatilo. Kada sam joj svukao vlazne gacice, miris je toliko bio jak, da mi se zavrtelo u glavi od uzbudjenja. Miris njenog zadovoljstva, njenih sokova, i miris...na trenutak me je bilo sramota od same pomisli na to...miris muskarca. Bila je sa muskarcem. Moja Boginja bila je sa muskarcem. Zamislio sam ga: inteligentan, obrazovan, zgodan i stabilan, neko zaista dostojan nje. Vec mi je bio tvrd i tezak, sto je ona naravno primetila. Svojom desnom rukom uzela je povodac izmedju nogu i podigla ga iza sebe. Kada se zategao, zaronio sam licem u izvor zadovoljstva: njenog, i mog. Bila je vruca i nabrekla, modra od uzitaka. Sisao sam je halapljivo, srkao i gutao svaku kap. Rukom me je uhvatila za kosu, jos vise mi zabacila glavu i jednu, pa drugu nogu je prebacila iza mojih ledja. Nesvesno sam posegnuo jednom rukom ka svom napetom medjunozju, ali mi je zadovoljstvo presekao strasan bol, kao nozem da mi je probodena saka na kojoj sam se oslanjao, na koju je stala stiklom. Drzala me je za kosu, i pocela da se napinje.
„Zini robe!” – naredila mi je, i pogledala me odozgo svojim crnim ocima.
Otvorio sam usta najvise sto sam mogao. Topla sperma iz nje je pocela da mi ispunjava usta, i da mi se sliva niz grlo. Izdigla se iznad mene, a ja sam kao i svaka dobra kucka progutao svaku kap. Jedna bela kap se slivala iz nje niz butinu, ostavljajuci za sobom trag sluzi. Polizao sam je i jezikom skinuo trag. Jos jednom sam presao preko nje, ne bi li je sto bolje ocistio. Kada je sisla sa mene, ugledala je spermu na podu, moju.
„Sta je ovo kurvice? Ko ti je dao dozvolu za to? Lizi!!!”
Sago sam se i lizao, dok me je gazila cipelom po glavi. Pod stiklom sam najsrecniji, jer sam samo toga vredan, nicega vise. Kada sam olizao pod, presao sam na cipele, koje sam uredno jezikom ocistio od kise. Gledala me je pravo u oci, i smejala se koliko sam bedan. Izuo sam joj cipele, i pozeleo stopala, ali mi nije dala. Polako sam svlacio carape niz njene predivne jake butine, i taman kad sam se zaneo:
„Brze to stoko!” – cimnula je povodac i trgla me iz zanosa.
Usla je u kadu, koja ju je odavno cekala, puna, topla, sa mnogo pene, onako kako ona to voli.
„Moj caj” – zadovoljno je naredila.
Odjurio sam u kuhinju. Sve je vec bilo spremno, samo da voda provri u kuvalu. Hibiskus, 7 kapi limuna i pola kasicice crnog sumskog meda u caju sa cajnim pecivom pored, nosio sam na posluzavniku ka kupatilu. Trljao sam joj kosu, dva puta sampon, jednom balzam, sve kako ona voli. Kada je ustala, veliki, beli komadi pene su se klizali niz njeno savrseno telo. Niz jake bokove i predivnu veliku guzu. Uzeo sam mrezicu i trljao je. To su najdivniji trenutci sluzenja i brige o njoj. Kada sam isprao sapunicu, obrisao je frotirom, i obuo papuce, otisla je u sobu. Na brzinu sam sredio kupatilo, i pojurio za njom, vec se radujuci sledecem. U sobi je lezala na stomaku, potpuno gola na svom velikom krevetu, rasirenih nogu. Zastao sam na vratima blenuci u nju, i svetlost lampe koja plese sa senkama na njenim ledjima. Otvorena usta su odavala moje odusevljenje njom. Iako znam svaki milimetar njenog tela, svaki put se iznova odusevim.
„Sta cekas stoko, mleko” – trgla me.
Kupanje i mazanje mleka za telo uz blagu masazu su mi najdivniji trenutci sa njom. Tada mogu da je dodorujem gde inace ne smem. Po glavi, vratu, predivnim ledjima, grudima. Ah, tim grudima. Ogromim, belim, neznim. Masirao sam je do kasno u noc, i tako i zaspao, uz njene noge, u potpunosti srecan i ispunjen.

Uvek se ujutru probudim pre nje, probude me linije svetlosti kroz roletne, i zahvalan sam im zbog toga, jer tada mogu jos malo da ih gledam na njenom nagom telu. A onda pohitam i vratim se sa doruckom i crnom kafom bez secera. Tada kleknem pored kreveta i gledam u to predivno lice. U crne obrve i prcast nos, uglove usana. Kada prvi put otvori oci, tada su joj najlepse.
„Dobro jutro Gospodarice moja, jako ste mi lepi” – stidljivo progrcam.

Danas je subota, kojoj se uvek posebno radujem, jer je uglavnom kod kuce. Uredjuje se, radi na kompjuteru, cita knjige, telefonira sa drugaricama, a ja je sve vreme mogu da opsluzujem i pokazem joj da sam dostojan da je sluzim i da me to ispunjava najvise na svetu.
Popodne je izasla iz kuce i ostao sam sam. Nakon sredjivanja po kuci, satima bih je zamisljao i cekao je na vratima. Ovog puta nije dolazila sama. Jos jedan par stikli je odzvanjao na hodniku. To me je preseklo, uplasio sam se i odjurio na svoje mesto, u spavacoj sobi u ormanu. Nije me pokazivala drugima. Dugo se cula prica, muzika i smeh iz dnevne sobe, nisam ni bio svestan da sam zadremao. Trgla su me vrata sobe i nepoznat zenski glas. Nesto se kikotala, i cuo sam poljupce. Prvo cmakanje, a zatim strasno ljubljenje. Znao sam da Gospodarica voli i devojke, ali nije ih ranije dovodila kuci. Dve zene u krevetu, pola metra od mene, san svakog muskarca, a ja jadan i bedan, pretrnuo u ormanu, samo sam posmatrao poneki obris zenskih tela kroz kljucaonicu. Onanisanje mi je inace dozvoljeno kad sam sam, ali pod uslovom da mislim samo na svoju Vlasnicu, i da joj javim kada dozivljavam orgazam. Ako je u prilici, pozvala bi me, da cuje kako je obozavam, i da mi naredi sta da radim sa tim. I sada sam onanisao, i proslo mi je kroz glavu da li bi mi to bilo dozvoljeno, sam sam u ormanu, ali ne u sobi, i kako bih joj se javio. Suvise sam se zaneo, da nisam ni primetio kad sam se naslonio na vrata koja su se otvorila. Prebledeo sam. Ostro me je pogledala sa kreveta, i nogom zalupila vrata. Druga zena je bila vrlo zacudjena.
„Oooo, pa sta ti to imas tu?” – ustala je i otvorila vrata.
“Imas takav komad ovde, i krijes ga od mene u ormanu! Ne verujem, pazi kako mu je samo cvrst.” – cvrkutala je odusevljeno.
„On je rob i sluga, nije muskarac” – ostro je na to moja Gospodarica.
U tom trenutku je zazvonio telefon. Neke stvari se jednostavno dese u kriticnim trenutcima, kao sto je zvono telefona, upravo sada.
„Budi dobra, moze samo da ti lize, nista vise!” – naredila je i izasla iz sobe.
Tada sam shvatio da nisam jedini koji dobija naredjenja, i bio sam zaista ljubomoran. Ostao sam sam u sobi sa nepoznatom zenom. Bila je lepa, fizicki jako slicna mojoj Vlasnici. Crna kosa, jako telo, negovano, nesto tamnije, verovatno od solarijuma.
„Ma kakvo lizanje” – povukla me na krevet i nasadila se na njega.
Zazmurio sam, da ne bih gledao kako se njise iznad mene. Bio sam zaista prestravljen, bio sam u zeni, sto inace odavno nisam, i sto mi nije predstavljalo veliko zadovoljstvo, samo fizicko. Blizio sam se vrhuncu, cutao i lezao nepomican, dok se razgovor Gospodarice cuo iz dnevne sobe. Samo sam na nju mislio. Na to kako ovo ne smem, kako ce me kazniti, mozda i oterati od sebe.
„Ne!” – jecao sam i molio.
Plakao sam kao kisa, dok su se nepoznati mirisi vrele pickice sirili po sobi.
Tada je Ona usla u sobu. Uhvatila ju je za kosu i odvukla sa mene. Dobila je dva jaka samara, a zatim sam ih i ja osetio. Zujalo mi je u glavi. Nisam smeo da je pogledam u oci. Takva izneverenost, takvo gadjenje, ne znam da li bih podneo to u njenim ocima.
Vezala me je za radijator pored kreveta. Samo sam cutao i gledao u pod ispred sebe. Otvorila je trecu ladicu nocnog stocica, i izvukla strap.
„Kurvetino jedna, jednom cu te vezati i dovesti ti pet tipova da te izjebu i napune dok ti kurac na nos ne izadje. Samo na kurac mislis, brukas zenski rod” – i bila je verovatno u pravu. Toliko fizicki slicne, a toliko razlicite.
Rasirila joj je noge i navukla na plasticni kurac, poveci. Dugo su bile u zanosu, povremeno bih pogledao, ali iz straha sam uglavnom gledao u pod. Njihale su se u zanosu, znojavih tela. Povremeno bi pljesnula dlanom po guzici koja se talasa pod plasticnim kurcem, ili po sisi. I to bi me trglo, poskocio bih i pogledao. Verovatno to i meni sleduje. Ujedno sam se i radovao i plasio toga. Zadrzao sam pogled na sisama koje su se njihale, na dve velike sise, i na Gospodaricine jos vece. Setio sam se kako sam se slatko davio u njima. Uhvatila ju je za bokove, podigla joj jednu nogu i snazno navlacila na sebe. Modrog i nabreklog kurca, klecao sam, i nisam se usudjivao ni da pomislim da ga taknem. Vec je poceo da me boli. A onda, druga zena je pocela da svrsava. Stenjala je glasno, i trzala se od zanosa orgazma. Gazdarica je skinula strap sa sebe, sela naspram nje i zadovoljavala se prstima. Brzo i jako. Napetog lica, znojavog tela, u trenutku je izvukla naglo prst iz svoje mokre pickice, i prsnula po drugoj zeni. Zatim je opet vratila prst u nju, jos dva puta ga gurnula do kraja, i kad ga je izvadila mlaz je opet krenuo, u blagom polukrugu, preko kreveta, i pola zida. Nisam verovao svojim ocima. Slatkast miris je ispunjavao sobu. Pocela je da me hvata nesvest, i okovratnik da me davi. Jaja su morala da se istresu, i moj bedni kurac je strcnuo spermu po podu. Ni priblizno jako, ni obilno kao slatki sokovi svemocne Gospodarice. Oh, kako je obozavam, kako joj se divim.

Otisle su do kupatila, i ostavile otvorena vrata. Odmah zatim, Gospodarica se vratila, odvezala me, i naredila mi da pocistim nered. Kada je izasla, jurnuo sam ka krevetu i krenuo da ga lizem. Svaku kap sam zeleo samo za sebe. Svaku njenu kap. Lizao sam posteljinu, jastuk, ivicu kreveta, nocni stocic, pa cak i zid. O kako je obozavam. Kikotale su se u kupatilu. Kad sam promenio posteljinu, na kolenima sam virio kroz poluzatvorena vrata sobe. Druga zena je odlazila. Imala je vrlo kratku suknju, koja se zakacila za gace, pa joj se videlo pola dupeta. Gospodarica je to zapazila, okrenula je, izvukla suknju, i pljesnula po dupetu. Onda su se strasno poljubile na vratima. Mogao sam da im vidim jezike koji se preplicu. Kada je druga zena izasla, i kad su se zatvorila vrata, Gospodarica se okrenula ka meni i pogledala me.

Te noci, do prvih zraka svetlosti kroz roletnu, siba je sekla vazduh, a krici su odzvanjali u tami.

Ja, ROB, obecavam da cu sluziti
svojoj svemocnoj Gospodarici,
samo njoj i nikome vise.
Ja, ROB, nisam dostojan zene,
a kamoli svoje Gospodarice,
i nemam pravo ni da mislim na to
da bih mogao stajati rame uz rame sa njom.
Ja, ROB, sebe i ceo svoj zivot posvecujem samo njoj,
 jer ona zna bolje,
kako ce i sta ce sa bednikom
kao sto sam ja, ROB.